1. Infraroodkachel
  2. TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S

TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S

4.5/5

Deze TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S zijn 60.50 cm breedte, 50.50 cm hoogte en 2.20 cm lengte. 

Specificaties TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S

De TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S is de ultieme oplossing voor ruimtes die langere tijd onverwarmd zijn geweest. Met deze effectieve verwarmingsbron kunt u uw koude kamers snel en efficiënt opwarmen. Maar dat is niet alles. Deze infrarood-verwarmingsplaat is ook ideaal voor die momenten dat u thuis een specifieke ruimte gericht en voordelig wilt verwarmen. Dankzij de geavanceerde infraroodtechnologie verspreidt de TIH 300 S een aangename, gelijkmatige warmte in de kamer. U kunt genieten van een comfortabele en gezellige sfeer, terwijl u energie bespaart. Deze verwarmingsplaat is niet alleen efficiënt, maar ook stijlvol. Het slanke en moderne ontwerp past perfect bij elk interieur. Bovendien is de TIH 300 S voorzien van handige functies, zoals een timer en een thermostaat. Hiermee kunt u de verwarming naar uw persoonlijke behoeften aanpassen en energie besparen. Met de timer kunt u de verwarmingsplaat automatisch uitschakelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onnodig energieverbruik. Kortom, de TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S is de ideale keuze voor het verwarmen van onverwarmde ruimtes en het gericht verwarmen van specifieke kamers, terwijl u ook nog eens bespaart op uw energierekening.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S

De TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S wel of niet geschikt.

De TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S is 0 tot 500 watt.

De TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S is 60.50 cm breed, 50.50 cm hoog en 2.20 cm lang.

De plaatsing van de TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S is: Vrijstaand, Wandmontage.