1. Infraroodkachel
  2. Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening

Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening

4.5/5

Deze Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening zijn 30 cm breedte, 100 cm hoogte en 30 cm lengte. 

Specificaties Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZilver
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening

Met de Heat Guru staande verwarming van Blumfeldt haal je een ware meester in huis. Deze infraroodverwarming zorgt het hele jaar door voor heerlijke warmte op je terras of balkon. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, met de Heat Guru geniet je altijd van een aangename en weldadige warmte. Wat deze warmtestraler zo bijzonder maakt, is zijn vermogen om niet alleen de naaste omgeving te verwarmen, maar ook direct warmte over te dragen aan mensen en objecten. Dit betekent dat je niet langer hoeft te wachten tot de hele ruimte is opgewarmd, maar dat je meteen kunt genieten van de comfortabele warmte. Dankzij de afstandsbediening kun je eenvoudig kiezen uit drie verschillende warmtestanden, zodat je altijd de ideale temperatuur kunt instellen. Bovendien is de Heat Guru staande verwarming voorzien van een handig statief, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en de warmte kunt richten naar waar jij het nodig hebt. Met de Blumfeldt Heat Guru staande verwarming haal je niet alleen warmte in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher voor je terras of balkon. Het strakke en moderne ontwerp past perfect bij elke buitenruimte en geeft een elegante touch aan je omgeving. Daarnaast is deze verwarming ook nog eens energiezuinig, waardoor je niet alleen geniet van een aangename warmte, maar ook van een lagere energierekening. Kortom, de Heat Guru staande verwarming is de ideale keuze voor wie het.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening

De Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening wel of niet geschikt.

De Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening is 30 cm breed, 100 cm hoog en 30 cm lang.

De plaatsing van de Heat Guru staande verwarming3 standen afstandsbediening is: Vrijstaand.