1. Infraroodkachel
  2. Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting

Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting

4.5/5

Deze Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting is geschikt voor een ruimte tot 28 m². Je hebt de keuze uit 100 warmtestanden. De afmetingen van deze Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting zijn 2.50 cm breedte, 65 cm hoogte en 63 cm lengte. 

Specificaties Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurwit
PlaatsingWandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting

Dit Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting is niet alleen efficiënt in het verwarmen van je ruimte, maar voegt ook een vleugje stijl en sfeer toe aan je interieur. Het strakke ontwerp met een gladde witte afwerking past perfect bij elke moderne inrichting. Dit verwarmingspaneel is eenvoudig aan het plafond te monteren, waardoor het geen waardevolle vloer- of wandruimte in beslag neemt. Met behulp van de infraroodtechnologie verspreidt het paneel gelijkmatig warmte door de kamer, waardoor koude plekken worden geëlimineerd en je geniet van een aangename en comfortabele temperatuur. Wat dit paneel echt uniek maakt, is de geïntegreerde LED-verlichting. Je kunt de sfeer in je kamer aanpassen door te kiezen tussen 'koud wit' of 'warm wit' licht, afhankelijk van je voorkeur en de gewenste ambiance. Of je nu een gezellige avond thuis doorbrengt of een feestje organiseert, dit infrarood verwarmingspaneel met verlichting creëert altijd de perfecte sfeer. Met zijn stijlvolle design, efficiënte verwarmingsfunctie en aanpasbare verlichting is dit Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en sfeervolle verwarmingsoplossing.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting

De Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting is geschikt voor ruimtes tot 28 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting wel of niet geschikt.

De Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting beschikt over 100 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting is 0 tot 500 watt.

De Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting is 2.50 cm breed, 65 cm hoog en 63 cm lang.

De plaatsing van de Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met Verlichting is: Wandmontage, Plafondmontage.

Vergelijk met andere kachels