1. Infraroodkachel
  2. Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app

Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app

4.5/5

Deze Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app is geschikt voor een ruimte tot 8 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app zijn 700 mm breedte, hoogte en 595 mm lengte. 

Specificaties Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app

Thermo Handel introduceert de nieuwe Basic Smart Serie (TH Basic Smart 450) infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel met thermostaat en app. Met deze innovatieve kachel kunt u genieten van de natuurlijke warmte die infraroodstraling biedt. Het hoge warmteopbrengst zorgt voor een aangename en comfortabele omgeving, terwijl u tegelijkertijd bespaart op energiekosten door gasloos te verwarmen. Dit infrarood verwarmingspaneel is uitgerust met Wifi en een externe thermostaat, waardoor u de temperatuur eenvoudig kunt regelen via de Tuya Smart App op uw smartphone. Met slechts een paar klikken kunt u de gewenste temperatuur instellen en het verwarmingspaneel aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Dit biedt u niet alleen gemak, maar ook de mogelijkheid om energie te besparen door de verwarming alleen te gebruiken wanneer dat nodig is. Het infrarood paneel heeft een minimalistisch en strak ontwerp zonder omlijsting, waardoor het perfect past in elke moderne interieurstijl. Het is een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw woning, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een efficiënte en effectieve warmteverdeling. Kies voor de Thermo Handel Basic Smart Serie infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel met thermostaat en app en creëer een comfortabele en stijlvolle verwarmingsoplossing voor uw huis of kantoor.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app

De Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app is geschikt voor ruimtes tot 8 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app wel of niet geschikt.

De Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app is 0 tot 500 watt.

De Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app is 700 mm breed, hoog en 595 mm lang.

De plaatsing van de Infrarood verwarmingspaneel elektrische kachel Thermostaat met app is: Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels