1. Infraroodkachel
  2. AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische

AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische

4.5/5

Deze AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 60 warmtestanden. De afmetingen van deze AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische zijn 1000 cm breedte, 36.50 cm hoogte en 1.10 cm lengte. 

Specificaties AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Plafondmontage, Wandcontactdoos

Omschrijving van de AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische

Het AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneel is een ware winnaar op het gebied van design en verwarmingstechnologie. Met zijn slanke en moderne uitstraling past dit paneel perfect in elk interieur. Maar het is niet alleen de looks die dit product zo bijzonder maken. Met de ingebouwde WIFI-functie en de AENO app kunt u dit paneel eenvoudig bedienen via uw smartphone. Bij het openen van de milieuvriendelijke verpakking vindt u niet alleen het verwarmingspaneel, maar ook 4 luxe tapbouten. Deze bouten kunt u eenvoudig met de hand vastdraaien aan het paneel, waardoor u binnen enkele minuten klaar bent. Er is geen gedoe met ingewikkelde installaties of gereedschap. Om de AENO app te installeren, hoeft u alleen maar de QR-code te scannen met uw smartphone. De app begeleidt u vervolgens stap voor stap bij het instellen van het paneel. Binnen 2 minuten heeft u alle functies van het paneel volledig onder controle. Geniet van een warme en comfortabele omgeving, waar u ook bent in uw huis. Het AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneel maakt verwarmen niet alleen efficiënter, maar ook gemakkelijker en stijlvoller dan ooit tevoren.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische

De AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische wel of niet geschikt.

De AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische beschikt over 60 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische is 500 tot 1000 watt.

De AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische is 1000 cm breed, 36.50 cm hoog en 1.10 cm lang.

De plaatsing van de AENO GH2S slimme infrarood verwarmingspaneelDot winnaarvoor design en verwarmingstechnologietooth WIFIElektrische is: Vrijstaand, Plafondmontage, Wandcontactdoos.