1. Infraroodkachel
  2. Ecosun E700 Infrarood paneel plafond

Ecosun E700 Infrarood paneel plafond

4.5/5

Deze Ecosun E700 Infrarood paneel plafond is geschikt voor een ruimte tot 9 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Ecosun E700 Infrarood paneel plafond zijn 59.20 cm breedte, 3 cm hoogte en 119.20 cm lengte. 

Specificaties Ecosun E700 Infrarood paneel plafond

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Ecosun E700 Infrarood paneel plafond

Het Ecosun E700 Infrarood paneel plafond is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar directe en efficiënte warmte. Dit plug-and-heat paneel is ontworpen om direct te kunnen worden gebruikt, zonder gedoe of ingewikkelde installaties. Met het gemakkelijk op te hangen H-frame wordt de montage een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar het paneel op te hangen, de stekker in het stopcontact te steken en je kunt meteen genieten van de heerlijke warmte die het paneel biedt. Wat dit infraroodpaneel echt bijzonder maakt, is de innovatieve technologie die het gebruikt. Het paneel maakt gebruik van infraroodstraling om de objecten en mensen in de kamer direct te verwarmen. Dit zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmte, zonder dat de lucht in de kamer uitdroogt. Bovendien is het paneel energiezuinig en milieuvriendelijk, waardoor je niet alleen kunt genieten van een comfortabele warmte, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Met het Ecosun E700 Infrarood paneel plafond haal je niet alleen een stijlvol en modern design in huis, maar ook een efficiënte en duurzame warmtebron. Of je nu het paneel in de woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt gebruiken, je zult altijd kunnen genieten van de aangename warmte die het biedt. Dus waar wacht je nog op? Haal nu het Ecosun E700 Infrarood paneel plafond in huis en geniet van.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Ecosun E700 Infrarood paneel plafond

De Ecosun E700 Infrarood paneel plafond is geschikt voor ruimtes tot 9 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Ecosun E700 Infrarood paneel plafond wel of niet geschikt.

De Ecosun E700 Infrarood paneel plafond beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Ecosun E700 Infrarood paneel plafond is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Ecosun E700 Infrarood paneel plafond is 500 tot 1000 watt.

De Ecosun E700 Infrarood paneel plafond heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Ecosun E700 Infrarood paneel plafond is 59.20 cm breed, 3 cm hoog en 119.20 cm lang.

De plaatsing van de Ecosun E700 Infrarood paneel plafond is: Wandmontage, Plafondmontage.