1. Infraroodkachel
  2. VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt

VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt

4.5/5

Deze VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt is geschikt voor een ruimte tot 3 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt zijn 140 cm breedte, 1.50 cm hoogte en 200 cm lengte. 

Specificaties VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleur140 x 200
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt

VH tapijtverwarming is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met deze verwarming creëer je namelijk een extra knusse en warme plek in je woonkamer. Stel je eens voor hoe heerlijk het is om televisie te kijken, een boek te lezen of gezellig koffie te drinken, terwijl je geniet van de extra warmte van deze verwarmingsmat. Het gebruik van de VH tapijtverwarming is ontzettend eenvoudig. Je rolt de mat gewoon uit op de gewenste plek, legt je originele tapijt er overheen en steekt de stekker in het stopcontact. Binnen no-time voel je de aangename warmte opstijgen. De maximale temperatuur van de mat is ongeveer 25 tot 30 graden Celsius, waardoor het altijd comfortabel aanvoelt. Met de VH tapijtverwarming creëer je niet alleen een warme plek, maar voeg je ook een vleugje luxe toe aan je interieur. Het is een ideale oplossing voor de koudere wintermaanden, wanneer je behoefte hebt aan wat extra warmte op de plek waar jij het meest ontspant. Haal het beste uit je woonkamer en maak van je favoriete plek een oase van warmte en comfort met de VH tapijtverwarming.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt

De VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt is geschikt voor ruimtes tot 3 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt wel of niet geschikt.

De VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt is 0 tot 500 watt.

De VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt is 140 cm breed, 1.50 cm hoog en 200 cm lang.

De plaatsing van de VH Tapijtverwarming heerlijk onder je eigen vloerkleed of tapijt is: Vrijstaand.