1. Infraroodkachel
  2. STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi

STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi

4.5/5

Deze STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi is geschikt voor een ruimte tot 0 m². Je hebt de keuze uit 0 warmtestanden. De afmetingen van deze STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi zijn 120 cm breedte, 60 cm hoogte en 23 cm lengte. 

Specificaties STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleurwit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi

Het STEALTH ST-IR770W infrarood verwarmingspaneel met Wi-Fi is de perfecte toevoeging aan uw woning of kantoor. Met zijn duurzame en innovatieve ontwerp biedt dit paneel een efficiënte manier om ruimtes te verwarmen. Het 770W vermogen zorgt voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van de warmte, zodat u zich comfortabel en gezellig voelt, zelfs op de koudste dagen. Wat dit verwarmingspaneel echt uniek maakt, is de ingebouwde Wi-Fi functie. Hiermee kunt u de temperatuurinstellingen van het paneel eenvoudig regelen via uw smartphone of tablet. Stel uw ideale temperatuur in en geniet altijd van een warme en comfortabele omgeving, waar u ook bent. Of u nu thuis bent, op kantoor of onderweg, met de Wi-Fi functie kunt u de verwarming aanpassen aan uw behoeften en energie besparen. Daarnaast heeft het STEALTH ST-IR770W verwarmingspaneel een instelbare temperatuurinstelling tot 45°C. Dit betekent dat u volledige controle heeft over de warmte in uw ruimte. Of u nu op zoek bent naar een subtiele warmte voor een ontspannen sfeer of een intense warmte voor extra comfort, dit paneel past zich aan uw wensen aan. Bovendien is het paneel zeer eenvoudig te installeren en veilig in gebruik, met een oververhittingsbeveiliging en een kinderslot. Met het STEALTH ST-IR770W infrarood verwarmingspaneel met Wi-Fi bent u verzekerd van warmte en gemak.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi

De STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi is geschikt voor ruimtes tot 0 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi wel of niet geschikt.

De STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi beschikt over 0 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi is 500 tot 1000 watt.

De STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi is 120 cm breed, 60 cm hoog en 23 cm lang.

De plaatsing van de STEALTH ST-IR770W Infrarood verwarmingspaneel Wi-Fi is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels