1. Convectorkachel
  2. Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131×66

Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66

4.5/5

Deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66 is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66 zijn 131 cm breedte, 66 cm hoogte en 6 cm lengte. 

Specificaties Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleurwit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66

De Höffmayr slimme infrarood verwarming is de perfecte oplossing om op een energiezuinige en efficiënte manier een aangename warmte te creëren in jouw huis. Met dit infrarood verwarmingspaneel met wifi-functie heb je niet alleen volledige controle over de temperatuur, maar ook de mogelijkheid om het paneel op afstand te bedienen via je smartphone. Dit infrarood paneel is uitgerust met de nieuwste technologie en heeft een afmeting van 131x66 cm, waardoor het perfect past in elke ruimte. Het paneel is voorzien van een elegante lijst, waardoor het naadloos kan worden geïntegreerd in elk interieur. Naast het bieden van comfortabele warmte, heeft de Höffmayr slimme infrarood verwarming nog vele andere voordelen. Zo is het paneel zeer energiezuinig en milieuvriendelijk, omdat het gebruikmaakt van infraroodstraling om objecten en mensen direct te verwarmen, in plaats van de lucht. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere warmteverspreiding, waardoor je minder energie verbruikt en geld bespaart op je energierekening. Met de ingebouwde wifi-functie kun je eenvoudig de temperatuur regelen en het paneel programmeren naar jouw wensen, waar je ook bent. Stel de gewenste temperatuur in voor elke dag van de week en geniet van een warme en gezellige ruimte, zodra je thuiskomt. Kortom, de Höffmayr slimme infrarood verwarming is niet alleen een.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66 is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66 wel of niet geschikt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66 beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66 is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66 is 500 tot 1000 watt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66 is 131 cm breed, 66 cm hoog en 6 cm lang.

De plaatsing van de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 131x66 is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage.