1. Convectorkachel
  2. Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden

Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden

4.5/5

Deze Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden zijn 59 cm breedte, 42 cm hoogte en 59 cm lengte. 

Specificaties Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit met thermostaat
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden

De Perel Convectorkachel is een must-have voor de koude wintermaanden! Deze krachtige bijverwarming heeft een indrukwekkend vermogen van 2000 W, waardoor je in mum van tijd kunt genieten van een aangename warmte in elke kamer. Met zijn drie warmtestanden (750 W - 1250 W - 2000 W) en een handige thermostaat, kun je de warmte naar wens regelen en de ideale temperatuur instellen. Veiligheid staat voorop bij Perel, daarom is deze convectorkachel uitgerust met een oververhittingsbeveiliging. Als de temperatuur te hoog wordt, schakelt het apparaat automatisch uit om brandgevaar te voorkomen. Dit geeft je gemoedsrust, vooral als je de kachel 's nachts aan laat staan. Bovendien is het apparaat ook erg praktisch dankzij de handvatten aan beide zijden. Je kunt de kachel moeiteloos verplaatsen van de ene kamer naar de andere, zodat je overal in huis kunt genieten van een gezellige warmte. Met de Perel Convectorkachel haal je niet alleen een krachtige verwarming in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke en moderne vormgeving past perfect in elke ruimte en zorgt voor een elegante uitstraling. Of je nu de kachel in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer plaatst, hij zal zeker de aandacht trekken en een gezellige sfeer creëren. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en innovatieve technologie is.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden

De Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden wel of niet geschikt.

De Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is 59 cm breed, 42 cm hoog en 59 cm lang.

De plaatsing van de Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels