1. Convectorkachel
  2. MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W

MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W

4.5/5

Deze MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W zijn 22 cm breedte, 43.5 cm hoogte en 68.5 cm lengte. 

Specificaties MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W

Met de MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W ben je altijd verzekerd van een warme en knusse omgeving. Deze handige kachel kan eenvoudig worden geplaatst op de plek waar jij wat extra warmte nodig hebt, bijvoorbeeld op een koude en onaangename herfstdag. Het strakke en moderne design van de kachel past perfect in elk interieur en voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte. Deze convectorkachel is gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of via het handige display. Met een vermogen van maar liefst 2300 watt kan deze kachel een ruimte tot ongeveer 45 m3 verwarmen. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer bent, deze heater zorgt altijd voor een aangename temperatuur. Het enige wat je nodig hebt is elektriciteit om deze efficiënte kachel in werking te stellen. Daarnaast is de MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W ook nog eens zeer veilig in gebruik. Dankzij de ingebouwde beveiliging tegen oververhitting hoef je je geen zorgen te maken over brandgevaar. Zo kun je zorgeloos genieten van de warmte en het comfort dat deze kachel biedt. Kortom, met de MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W haal je niet alleen een praktisch apparaat in huis, maar ook een stijlvol.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W

De MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W wel of niet geschikt.

De MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W is een Convectorkachel. Het vermogen van deze MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W is 22 cm breed, 43.5 cm hoog en 68.5 cm lang.

De plaatsing van de MOA Elektrische Verwarming Convector kachel Met Afstandsbediening Portable Heater PH07W is: Vrijstaand.