1. Convectorkachel
  2. Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische

Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische

4.5/5

Deze Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische is geschikt voor een ruimte tot 19.841 m². Je hebt de keuze uit 9 warmtestanden. De afmetingen van deze Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische zijn 12.80 cm breedte, 28 cm hoogte en 28 cm lengte. 

Specificaties Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische

Type heaterConvectorkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische

Blijf de winterse kou de baas met de Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, de perfecte oplossing om je caravan, schuurtje of tuinhuisje beschermd te houden. Met zijn strakke design en handige functies zal deze vorstbeschermer zeker indruk maken. De Bestron vorstbeschermer ABH401 is niet alleen praktisch, maar ook veelzijdig. Je kunt ervoor kiezen om de vorstbeschermer tegen de muur te hangen, maar dankzij de stevige pootjes kun je hem ook gewoon op de grond laten staan. Zo kun je hem eenvoudig aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Deze vorstbeschermer is ook nog eens spatwaterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke waterschade. De regelbare thermostaat en automatische functies zorgen ervoor dat de temperatuur altijd optimaal blijft. Zo blijft jouw waardevolle bezittingen veilig en beschermd tegen de vrieskou. Voeg deze Bestron vorstbeschermer toe aan je winteruitrusting en geniet van een zorgeloze winter!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische

De Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische is geschikt voor ruimtes tot 19.841 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische wel of niet geschikt.

De Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische beschikt over 9 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische is 0 tot 500 watt.

De Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische is 12.80 cm breed, 28 cm hoog en 28 cm lang.

De plaatsing van de Bestron elektrische vorstbeschermer verwarming, vorstbeveiligingsapparaat met regelbare thermostaat en automatische is: Vrijstaand.