1. Convectorkachel
  2. Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP

Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP

4.5/5

Deze Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP is geschikt voor een ruimte tot 50 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP zijn 81.5 cm breedte, 54.5 cm hoogte en 12 cm lengte. 

Specificaties Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart 1500W
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP

Met het Coazy Verwarmingspaneel ben jij klaar om binnen enkele minuten weer heerlijk op te warmen, waar je je ook bevindt. Dit veelzijdige verwarmingspaneel kan zowel vrijstaand als aan de muur worden gemonteerd, waardoor het perfect is voor elke ruimte in je huis. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de badkamer bent, dit verwarmingspaneel zorgt ervoor dat je altijd de gewenste temperatuur kunt instellen. Met een vermogen van 1500W en de mogelijkheid om te kiezen tussen de normale en maximale energiestand, kun je de warmte naar jouw behoeften aanpassen. Of je nu behoefte hebt aan een beetje extra warmte op een koude dag of een snelle opwarming van de ruimte nodig hebt, dit verwarmingspaneel kan het allemaal. Met een instelbare temperatuur die varieert van 5 ºC tot 70 °C, kun je het hele jaar door genieten van de perfecte temperatuur. De Coazy Verwarmingspaneel is niet alleen efficiënt en effectief, maar ook uiterst veilig. Dankzij meerdere geïntegreerde veiligheidsmaatregelen kun je genieten van de warmte zonder je zorgen te maken. Het moderne en mobiele ontwerp zorgt ervoor dat dit verwarmingspaneel gemakkelijk te verplaatsen is naar elke gewenste locatie. En met de toevoeging van de WiFi-app kun je de temperatuur eenvoudig regelen vanaf je smartphone, waar je ook bent. Kortom, met de Coazy Ver.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP

De Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP is geschikt voor ruimtes tot 50 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP wel of niet geschikt.

De Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP is 81.5 cm breed, 54.5 cm hoog en 12 cm lang.

De plaatsing van de Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 1500W- Met WiFi APP is: Vrijstaand, Wandmontage.