1. Convectorkachel
  2. SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming

SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming

4.5/5

Deze SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming zijn 27 cm breedte, 54 cm hoogte en 79 cm lengte. 

Specificaties SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming

De SensaHome HY-200CR Staande Verwarming is een elektrische convectorkachel die is uitgerust met een thermostaat en keramische verwarmingstechnologie. Dit innovatieve verwarmingsapparaat is speciaal ontworpen om energiezuinig te zijn, zodat je kunt genieten van een warme en comfortabele omgeving zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen. Met zijn slanke en moderne ontwerp past deze staande verwarming perfect in elk interieur. Het biedt niet alleen warmte, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je kamer. De thermostaatfunctie stelt je in staat om de gewenste temperatuur eenvoudig in te stellen en de kachel zal automatisch aan- en uitschakelen om deze temperatuur te behouden. Dit zorgt voor een efficiënt energieverbruik en helpt je om geld te besparen op je energiekosten. Daarnaast maakt de keramische verwarmingstechnologie van de SensaHome HY-200CR gebruik van een geavanceerd systeem dat snel en gelijkmatig warmte verspreidt. Dit betekent dat je binnen enkele minuten kunt genieten van een aangename warmte in de kamer. Bovendien is deze kachel voorzien van verschillende veiligheidsfuncties, zoals een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte die het biedt. Met de SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming haal je niet alleen een effici.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming

De SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming wel of niet geschikt.

De SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is een Convectorkachel. Het vermogen van deze SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is 27 cm breed, 54 cm hoog en 79 cm lang.

De plaatsing van de SensaHome HY-200CR Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is: Vrijstaand.