1. Convectorkachel
  2. GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W

GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W

4.5/5

Deze GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W zijn 58 cm breedte, 40 cm hoogte en 20 cm lengte. 

Specificaties GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W

Maak je klaar om de winter door te komen met de GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W. Deze kachel is speciaal ontworpen om jouw huis in no time op te warmen, zodat je deze winter geen behoefte hebt aan een zomervakantie. Met zijn efficiënte en snelle verwarmingsvermogen zorgt hij ervoor dat je direct kunt genieten van een warme en comfortabele omgeving. Wat deze kachel echt speciaal maakt, is zijn elegante zwarte kleur en de gratis muurmontageset die wordt meegeleverd. Hierdoor kun je de kachel eenvoudig aan de muur bevestigen, waardoor hij niet alleen functioneel is, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Daarnaast is deze elektrische kachel exclusief ontworpen voor de Nederlandse en Belgische consumenten, met hun hoge verwachtingen op het gebied van kwaliteit en prestaties. De GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W is niet zomaar een kachel. Hij is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en je te overtuigen van zijn superieure kwaliteit. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de nieuwste elektrische kachel die je deze winter warm houdt en je huis transformeert in een gezellig toevluchtsoord.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W

De GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W wel of niet geschikt.

De GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W is een Convectorkachel. Het vermogen van deze GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W is 58 cm breed, 40 cm hoog en 20 cm lang.

De plaatsing van de GoudenGrachtversie Elektrische Kachel Convectorkachel Electrisch 2000 W is: Vrijstaand, Wandmontage.