1. Convectorkachel
  2. TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos

TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos

4.5/5

Deze TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos zijn 27.50 cm breedte, 27.60 cm hoogte en 17.70 cm lengte. 

Specificaties TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos

Type heaterConvectorkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit | Grijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E is de perfecte oplossing voor het verspreiden van comfortabele warmte in uw huis, op kantoor of in de werkplaats. Dankzij zijn compacte formaat kan hij zelfs gebruikt worden op plekken zoals het toilet, in de caravan of camper. Deze kleine convector is gewoonweg heel praktisch! De TCH 1 E is niet alleen handig voor het verwarmen van kleine ruimtes, maar ook als vorstbescherming. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat deze ruimtes niet te sterk afkoelen en voorkomt u het bevriezen van waterleidingen. Met deze elektrische kachel hoeft u zich geen zorgen te maken over de koude wintermaanden. Daarnaast is de TCH 1 E ook nog eens geluidloos, waardoor u ongestoord kunt genieten van de warmte die hij verspreidt. Met zijn moderne design past hij perfect in elk interieur. Kortom, de TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E is een veelzijdig en praktisch apparaat dat zorgt voor de nodige warmte en comfort, waar u ook bent.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos wel of niet geschikt.

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos is een Convectorkachel. Het vermogen van deze TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos is 0 tot 500 watt.

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos is 27.50 cm breed, 27.60 cm hoog en 17.70 cm lang.

De plaatsing van de TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 1 E vorstbescherming geluidloos is: Vrijstaand.