1. Infraroodkachel
  2. Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd

Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd

4.5/5

Deze Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd zijn 90 cm breedte, 2 cm hoogte en 50 cm lengte. 

Specificaties Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurwit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd

Bovendien zijn onze Infrarood Verwarmingspanelen CE- en TUV-gekeurd, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. U kunt dus met een gerust hart genieten van de warmte die onze panelen bieden. Daarnaast zijn ze IP44 beschermd, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn en veilig kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Onze Infrarood Verwarmingspanelen zijn niet alleen efficiënt en veilig, maar ook zeer stijlvol. Ze hebben een slank en modern ontwerp dat naadloos in elke kamer past. Of u nu een paneel wilt installeren aan het plafond, aan de muur of zelfs als spiegelverwarming, bij ons vindt u de perfecte oplossing voor uw interieur. Naast het bieden van een aangename warmte, hebben onze panelen ook tal van gezondheidsvoordelen. Infraroodstraling heeft een positief effect op de bloedsomloop en helpt spier- en gewrichtspijn te verlichten. Het verwarmen met infraroodstraling zorgt ook voor een betere luchtkwaliteit, omdat er geen stofcirculatie plaatsvindt zoals bij traditionele verwarmingssystemen. Kies voor efficiënte en veilige verwarming met onze CE- en TUV-gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen. Geniet van een aangename warmte in uw huis, zonder hoge energiekosten en stofcirculatie.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd

De Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd wel of niet geschikt.

De Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd is 0 tot 500 watt.

De Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd is 90 cm breed, 2 cm hoog en 50 cm lang.

De plaatsing van de Efficiënt en Veilig Verwarmen met Onze CE en TUV Gekeurde Infrarood Verwarmingspanelen IP44 Beschermd is: Wandmontage.