1. Infraroodkachel
  2. Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat

Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat

4.5/5

Deze Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat zijn 60 cm breedte, 1.60 cm hoogte en 120 cm lengte. 

Specificaties Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit
Plaatsing

Omschrijving van de Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat

Het Heidenfeld infrarood verwarmingspaneel HF-HP130 is de ideale oplossing voor een gezellige en warme binnenomgeving, zonder schadelijke uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen. Met dit verwarmingspaneel geniet je van de gewenste warmte, terwijl je ook nog eens energie bespaart. De bijgeleverde thermostaat zorgt ervoor dat je gemakkelijk de gewenste temperatuur kunt instellen, waarna de elektrische verwarming automatisch aan- en uitschakelt. Met de handige afstandsbediening hoef je niet eens op te staan om de thermostaat aan te passen. Bovendien kun je dit infrarood verwarmingspaneel zowel aan de muur als aan het plafond monteren, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende ruimteconcepten. Het eenvoudige design van de Heidenfeld infraroodstraler past moeiteloos in elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel en geniet van een warme en comfortabele omgeving, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een schoner milieu en energie bespaart.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat

De Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat wel of niet geschikt.

De Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat is 500 tot 1000 watt.

De Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: Nee.

De Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat is 60 cm breed, 1.60 cm hoog en 120 cm lang.

De plaatsing van de Heidenfeld HF-HP130 infrarood verwarmingspaneel -elektrische verwarming Plafond en muur montage Thermostaat is: .