1. Infraroodkachel
  2. Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming

Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming

4.5/5

Deze Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming is geschikt voor een ruimte tot 14 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming zijn 1 cm breedte, 60 cm hoogte en 60 cm lengte. 

Specificaties Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleur350Watt 60 x 60
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming

De Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming is een hoogwaardig verwarmingspaneel dat zorgt voor een comfortabele en efficiënte warmte in uw huis. Met zijn strakke en moderne ontwerp past dit paneel perfect in elke ruimte, of het nu uw gang, woonkamer, tuinhuis of slaapkamer is. Dit infrarood paneel is niet alleen functioneel, maar ook eenvoudig te monteren aan de wand. U kunt het gemakkelijk zelf installeren en genieten van de aangename warmte die het paneel biedt. Dankzij de aluminium omkadering heeft het paneel een duurzame en robuuste constructie, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Met de Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel haalt u niet alleen een stijlvol verwarmingspaneel in huis, maar ook een energiezuinige oplossing. Infrarood verwarming is namelijk zeer efficiënt en verwarmt direct objecten in de ruimte, in plaats van de lucht. Hierdoor wordt er geen energie verspild aan het opwarmen van onnodige luchtstromen, wat resulteert in lagere energiekosten. Kies voor comfort en kwaliteit met dit infrarood paneel van Quality Heating.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming

De Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming is geschikt voor ruimtes tot 14 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wel of niet geschikt.

De Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming is 0 tot 500 watt.

De Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: .

De Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming is 1 cm breed, 60 cm hoog en 60 cm lang.

De plaatsing van de Quality Heating QH-AK Serie infrarood paneel voor aan de wand infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming is: Wandmontage.