1. Infraroodkachel
  2. Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar

Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar

4.5/5

Deze Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar is geschikt voor een ruimte tot 210 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar zijn 100 cm breedte, 51 cm hoogte en 1 cm lengte. 

Specificaties Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurgrijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar

Deze handige infraroodverwarmer, genaamd de Mobiel infraroodpaneel, is speciaal ontworpen om werk- en zitruimtes op een comfortabele manier te verwarmen. Het unieke vouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk om het paneel uit te klappen en de infraroodwarmte op een gerichte manier af te geven. Dit zorgt ervoor dat koude voeten en benen snel verleden tijd zijn. Met een krachtige vermogen van 210 watt begint het paneel binnen enkele minuten een aangename infraroodstraling te verspreiden, precies daar waar je het nodig hebt. Het bedieningspaneel van de Mobiel infraroodpaneel is voorzien van 3 warmtestanden, waardoor je de warmte naar jouw persoonlijke voorkeur kunt aanpassen. Daarnaast zorgt het stevige en stabiele ontwerp ervoor dat het paneel rechtop blijft staan, zelfs op oneffen oppervlakken. En wanneer de winter voorbij is, is het paneel eenvoudig op te vouwen en op te bergen voor volgend jaar. Met de Mobiel infraroodpaneel haal je niet alleen een efficiënte verwarming in huis, maar ook een stijlvol en praktisch apparaat. Het compacte formaat en het draagbare ontwerp maken het gemakkelijk om de verwarmer naar elke gewenste ruimte te verplaatsen. Of je nu thuis aan het werk bent, een film kijkt of gewoon ontspant, met de Mobiel infraroodpaneel geniet je altijd van een aangename warmte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar

De Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar is geschikt voor ruimtes tot 210 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar wel of niet geschikt.

De Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar is 0 tot 500 watt.

De Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar is 100 cm breed, 51 cm hoog en 1 cm lang.

De plaatsing van de Mobiel infraroodpaneel Infrarood verwarming InfraroodverwarmerMet 3 warmtestanden Vouwbaar Verplaatsbaar is: Vrijstaand.