1. Infraroodkachel
  2. Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt

Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt

4.5/5

Deze Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt zijn 80 cm breedte, 0.03 cm hoogte en 100 cm lengte. 

Specificaties Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt

De woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten en vloerkleden van Durensa® is de ideale oplossing om uw ruimte op een duurzame manier te verwarmen. Deze elektrische vloerverwarming is speciaal ontworpen om onder uw tapijt te plaatsen, waardoor u kunt genieten van een aangename warmte in uw woonkamer. Met een vermogen van maar liefst 180 Watt per vierkante meter, zorgt deze Durensa® tapijtverwarmer voor een gelijkmatige en comfortabele warmteverspreiding. Deze infrarood folie is niet alleen efficiënt, maar ook zeer eenvoudig te installeren. U kunt de folie eenvoudig uitrollen en onder uw tapijt leggen, zonder dat er ingrijpende verbouwingen nodig zijn. Daarnaast is deze verwarmingsfolie zeer energiezuinig, waardoor u kunt besparen op uw energierekening. Dankzij de infrarood technologie verwarmt de folie niet alleen de lucht, maar ook de objecten en mensen in de ruimte. Hierdoor geniet u niet alleen van een aangename warmte, maar ook van een gezellige en comfortabele sfeer in uw woonkamer. Met de Durensa® woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten en vloerkleden haalt u niet alleen een duurzame verwarmingsoplossing in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De folie is namelijk volled.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt

De Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt wel of niet geschikt.

De Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt is 0 tot 500 watt.

De Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt is 80 cm breed, 0.03 cm hoog en 100 cm lang.

De plaatsing van de Woonkamer verwarmingsfolie infrarood folie voor vloerbedekking, tapijten vloerkleden elektrischx180 Watt is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels