1. Infraroodkachel
  2. Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel

Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel

4.5/5

Deze Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel is geschikt voor een ruimte tot 15 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel zijn 55 cm breedte, 13 cm hoogte en 10 cm lengte. 

Specificaties Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel

De Purline infraroodverwarming met 1200W is de ideale keuze voor het verwarmen van uw badkamer. Met de stijgende kosten van gas is het van groot belang om op zoek te gaan naar alternatieve en energiezuinige verwarmingsoplossingen. Deze infraroodverwarming is niet alleen zuinig in het verbruik van energie, maar biedt ook een snelle en comfortabele warmte. Perfect voor de vroege ochtenden wanneer u snel wilt genieten van een warm en behaaglijk gevoel. De infraroodtechnologie van de Purline verwarming zorgt voor een directe warmte voor zowel het lichaam als de omgeving, waardoor u binnen enkele minuten kunt genieten van een aangename warmte. Daarnaast is de Purline verwarming eenvoudig te installeren en te bedienen, en biedt het een aanzienlijke besparing op uw energierekening in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Kortom, de Purline infraroodverwarming is de perfecte oplossing voor een comfortabele en energiezuinige badkamerverwarming. Met de Purline infraroodverwarming kunt u niet alleen genieten van een heerlijke warmte, maar ook van een sfeervolle en moderne uitstraling. De slanke en compacte vormgeving past perfect in elke badkamerstijl en neemt minimale ruimte in beslag. Daarnaast beschikt deze kachel over 3 verschillende standen, waardoor u de warmte naar wens kunt aanpassen. Of u nu behoefte heeft aan een zachte en subtiele warmte of aan een krachtige en.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel

De Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel is geschikt voor ruimtes tot 15 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel wel of niet geschikt.

De Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel is 1000 tot 1500 watt.

De Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel is 55 cm breed, 13 cm hoog en 10 cm lang.

De plaatsing van de Purline Infrarood Verwarming3 Standen Badkamerkachel Laserkachel Halogeen Kachel Petroleumkachel is: Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels