1. Infraroodkachel
  2. Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat

Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat

4.5/5

Deze Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat zijn 61.50 cm breedte, 101.50 cm hoogte en 2.20 cm lengte. 

Specificaties Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurral 9010
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage, Wandcontactdoos

Omschrijving van de Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk infrarood verwarmingspaneel voor uw huis, kantoor of bedrijfsgebouw? De elektrische verwarmingsplaat van Cleanheating is de perfecte keuze. Met dit elegante witte paneel kunt u comfortabel de koude winter doorbrengen, terwijl anderen worstelen met hoge gasrekeningen. Het elektrische paneel kan zowel aan het plafond als aan de muur worden gemonteerd en is ideaal als hoofdverwarming of als extra verwarming. Dankzij het snelle warmtecomfort kunt u de thermostaat meteen een paar graden lager zetten. Naast zijn efficiënte verwarmingscapaciteit heeft dit infrarood verwarmingspaneel nog meer te bieden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een strak en stijlvol ontwerp dat naadloos in elk interieur past. Het paneel is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een slimme thermostaat die zorgt voor een constante en gelijkmatige warmteverdeling. Bovendien is het paneel energiezuinig en milieuvriendelijk, waardoor u niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Met het Cleanheating infrarood verwarmingspaneel kunt u genieten van een comfortabele en gezellige omgeving, terwijl u tegelijkertijd uw energieverbruik vermindert. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met dit innovatieve verwarmingspaneel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat

De Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat wel of niet geschikt.

De Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat is 0 tot 500 watt.

De Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat is 61.50 cm breed, 101.50 cm hoog en 2.20 cm lang.

De plaatsing van de Cleanheating® Infrarood VerwarmingspaneelKachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage, Wandcontactdoos.

Vergelijk met andere kachels