1. Infraroodkachel
  2. Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond

Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond

4.5/5

Deze Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 0 warmtestanden. De afmetingen van deze Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurRAL 9003
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond

De Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel is de perfecte keuze voor een efficiënte en stijlvolle verwarming van uw woning. Met een vermogen van 900Watt, kan dit paneel eenvoudig aan de wand of het plafond worden gemonteerd. Het frameloze design zorgt voor een moderne uitstraling en maakt dit paneel een echte blikvanger in elke ruimte. Wat dit paneel echt bijzonder maakt, is de ingebouwde Wifi-functionaliteit. Dit betekent dat u het paneel eenvoudig kunt bedienen met een speciale afstandsbediening. De afstandsbediening toont niet alleen de huidige temperatuur, maar stelt u ook in staat om de temperatuur naar wens aan te passen. Daarnaast kunt u het programma van het paneel aanpassen via de gratis 'Quality Heating' app op uw telefoon. Met deze app kunt u gemakkelijk meerdere panelen tegelijkertijd bedienen, waardoor u uw hele huis op een efficiënte manier kunt verwarmen. Met het Quality Heating remote control paneel 900Watt geniet u niet alleen van een warm en comfortabel huis, maar ook van het gemak en de controle die de ingebouwde Wifi en de bijbehorende app bieden. Profiteer van deze moderne verwarmingsoplossing en ervaar het beste op het gebied van infraroodverwarming.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond

De Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond wel of niet geschikt.

De Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond beschikt over 0 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond is 500 tot 1000 watt.

De Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Slimme Quality Heating QH-FR Serie infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel infrarood heaterwand en plafond is: Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels