1. Infraroodkachel
  2. Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos

Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos

4.5/5

Deze Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos is geschikt voor een ruimte tot 24 m². Je hebt de keuze uit 20 warmtestanden. De afmetingen van deze Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos zijn 60 cm breedte, 60 cm hoogte en 2 cm lengte. 

Specificaties Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos

Maak kennis met onze elegante Wandgemonteerde 350 Watt Infrarood Paneelverwarming - de perfecte optie voor milieuvriendelijke, snelle en doeltreffende verwarming. Dit verwarmingspaneel is voorzien van een handige timerfunctie en kan tevens moeiteloos bediend worden via een gebruiksvriendelijke app. Met zijn randloze design en krachtige infraroodtechnologie is deze elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos niet alleen een functioneel verwarmingsapparaat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Het paneel heeft een vermogen van 350 Watt, waardoor het snel en efficiënt elke ruimte kan verwarmen. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of kantoor, dit verwarmingspaneel zorgt voor een aangename temperatuur, zonder gedoe met kabels of een rommelige installatie. Daarnaast biedt dit verwarmingspaneel ook nog eens de mogelijkheid om de verwarmingstijden in te stellen via de handige timerfunctie. Hierdoor kunt u genieten van warmte op de momenten dat u dat wenst, zonder onnodig energieverbruik. En met de bijbehorende app is het nog eenvoudiger om de temperatuur en instellingen naar wens aan te passen. Zo heeft u altijd volledige controle over uw verwarming, waar u ook bent. Kies voor comfort, stijl en gemak met de Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos

De Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos is geschikt voor ruimtes tot 24 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos wel of niet geschikt.

De Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos beschikt over 20 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos is 0 tot 500 watt.

De Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos is 60 cm breed, 60 cm hoog en 2 cm lang.

De plaatsing van de Elektrische kachel Princess infrarood Verwarmingspaneel 348235 Verwarming Randloos is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage.

Vergelijk met andere kachels