1. Elektrische kachel
  2. Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof

Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof

4.5/5

Deze Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof zijn 12.5 cm breedte, 20 cm hoogte en 62 cm lengte. 

Specificaties Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof

De Zilan Wallheater 2000 is een fantastische toevoeging aan elk huis dat behoefte heeft aan wat extra warmte. Met zijn energiezuinige ontwerp en stille werking is deze keramische kachel perfect voor diegenen die op zoek zijn naar comfort zonder de hinderlijke geluiden van een typische verwarmingskachel. Deze kachel maakt gebruik van een geavanceerd keramisch verwarmingselement, waardoor de temperatuur aangenaam en gelijkmatig wordt verdeeld in de ruimte. Dit betekent dat u kunt genieten van een warme en gezellige omgeving zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het oververhit raken van de kachel. Daarnaast heeft de Zilan Wallheater 2000 een laag stroomverbruik, wat betekent dat u kunt genieten van de warmte zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge energierekeningen. Het is de perfecte oplossing voor diegenen die willen besparen op hun energieverbruik, terwijl ze toch kunnen genieten van de luxe van een comfortabel verwarmde ruimte. Bovendien is deze wandkachel IP22 waterbestendig, wat betekent dat hij veilig kan worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Dit maakt het een veelzijdige en praktische keuze voor elke kamer in huis. Al met al is de Zilan Wallheater 2000 de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige en stille verwarmingsoplossing. Met zijn efficiënte motor en waterbestendige ontwerp, zal deze keramische kachel z.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof

De Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof wel of niet geschikt.

De Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof is 12.5 cm breed, 20 cm hoog en 62 cm lang.

De plaatsing van de Zilan Energiezuinig Keramische kachel Stille Wandkachelip22 waterproof is: Wandmontage.