1. Elektrische kachel
  2. Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat

Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat

4.5/5

Deze Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat zijn 13.50 cm breedte, 55 cm hoogte en 17.50 cm lengte. 

Specificaties Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat

Met zijn kantelbare en oscillerende functie zorgt deze ventilatorkachel ervoor dat de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Of je nu in de woonkamer zit, aan het werk bent op kantoor of in de slaapkamer ontspant, deze kachel zorgt voor een aangename en comfortabele temperatuur. De Cecotec Keramische Kachel is niet alleen efficiënt, maar ook veilig in gebruik. Met de regelbare thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen en de kachel schakelt automatisch uit wanneer deze de gewenste warmte heeft bereikt. Daarnaast is de kachel voorzien van oververhittingsbeveiliging, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele ongelukken. Met zijn stijlvolle design past deze kachel perfect in elk interieur. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de kachel te verplaatsen en op te bergen wanneer je hem niet gebruikt. Dus zeg vaarwel tegen koude winterdagen en geniet van een warm en knus huis met de Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat

De Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat wel of niet geschikt.

De Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is 13.50 cm breed, 55 cm hoog en 17.50 cm lang.

De plaatsing van de Cecotec Keramische Kachel Kantelbaar Oscillerende ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is: Vrijstaand.