1. Elektrische kachel
  2. Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer

Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer

4.5/5

Deze Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer zijn 56 cm breedte, 16 cm hoogte en 12 cm lengte. 

Specificaties Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer

Type heaterStraalkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

Kleurgroen
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer

Met de Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer kun je nu genieten van een aangename warmte in je badkamer of op je terras. Deze revolutionaire heater is speciaal ontworpen om jouw comfort naar een hoger niveau te tillen. Of je nu 's ochtends vroeg een verkwikkende douche neemt of 's avonds ontspant op je terras, deze straalkachel zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van de perfecte temperatuur. De Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer is niet alleen stijlvol, maar ook zeer efficiënt. Dankzij het krachtige vermogen verwarmt hij snel en gelijkmatig, waardoor je direct kunt genieten van een aangename warmte. Daarnaast is deze heater voorzien van een handige timerfunctie, zodat je hem gemakkelijk kunt instellen op de gewenste opwarmtijd. Hierdoor hoef je nooit meer te wachten tot de ruimte op temperatuur is en kun je direct genieten van een comfortabel klimaat. Met de Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer haal je niet alleen een functioneel apparaat in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het slanke design en de strakke afwerking zorgen ervoor dat deze heater perfect past in elke moderne badkamer of op elk eigentijds terras. Daarnaast is dit apparaat voorzien van een handige afstandsbediening, waarmee je de temperatuur eenvoudig kunt aanpassen zonder op te staan. Kortom, met de Eurom straalkachel Geschikt voor bad.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer

De Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer wel of niet geschikt.

De Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer is een Straalkachel. Het vermogen van deze Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer is 1000 tot 1500 watt.

De Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer is 56 cm breed, 16 cm hoog en 12 cm lang.

De plaatsing van de Eurom straalkachel Geschikt voor badkamer is: Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels