1. Elektrische kachel
  2. Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen

Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen

4.5/5

Deze Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen is geschikt voor een ruimte tot 15 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen zijn 38 cm breedte, 28 cm hoogte en 57 cm lengte. 

Specificaties Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen

Type heaterStraalkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurGrijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen

De Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming is een innovatieve en stijlvolle toevoeging aan elk huis. Met zijn grijze kleur en duurzame constructie van plastic en staal, zal deze kachel niet alleen warmte brengen, maar ook een vleugje moderne elegantie toevoegen aan elke ruimte. Met een lengte van 1,2 meter is de kabel voldoende lang om de kachel overal in de kamer te plaatsen, zodat je optimaal kunt genieten van de warmte die hij biedt. Deze halogeenkachel heeft een indrukwekkend vermogen van 1200 W, waardoor hij snel en efficiënt warmte kan genereren. Daarnaast biedt hij ook de flexibiliteit van 3 verschillende standen: 400 W, 800 W en 1200 W. Of je nu behoefte hebt aan een subtiele warmte om je gezellig te voelen of een krachtige warmte om je snel op te warmen, deze kachel heeft het allemaal. De afmetingen van ongeveer 27,5 x 57 x 38 cm maken hem compact genoeg om in elke ruimte te passen, of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of kantoor. Naast zijn functionaliteit en stijlvolle uiterlijk, is deze elektrische kachel ook zeer veilig in gebruik. Hij is voorzien van een thermische beveiliging die ervoor zorgt dat de kachel automatisch wordt uitgeschakeld als hij te heet wordt. Bovendien heeft hij een stevige en stabiele basis, zodat je je geen zorgen hoeft te.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen

De Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen is geschikt voor ruimtes tot 15 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen wel of niet geschikt.

De Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen is een Straalkachel. Het vermogen van deze Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen is 1000 tot 1500 watt.

De Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen is 38 cm breed, 28 cm hoog en 57 cm lang.

De plaatsing van de Argon© Elektrische kachelHalogeen Verwarming Elektrische Verwarming Kachel Elektrisch 3 Standen is: Vrijstaand.