1. Elektrische kachel
  2. Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

4.5/5

Deze Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel is geschikt voor een ruimte tot 31 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleurwit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi is een geavanceerde badkamerkachel die zorgt voor een aangename temperatuur in uw badkamer. Met zijn krachtige keramische element warmt de kachel snel op, waardoor u snel kunt genieten van een warme en comfortabele omgeving. Of het nu gaat om een snelle douche in de ochtend of een ontspannend bad in de avond, deze kachel is de perfecte aanvulling op uw badkamer. Wat deze kachel nog specialer maakt, is de ingebouwde Wifi-functie. Hiermee kunt u de kachel eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet. Stel uw gewenste temperatuur in, stel een timer in zodat de kachel automatisch aan- en uitgaat op de gewenste tijden, en geniet van het gemak van een kachel die perfect past bij uw levensstijl. Bovendien is de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi voorzien van een handige thermostaat, zodat u altijd de controle heeft over de temperatuur in uw badkamer. Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp past deze badkamerkachel perfect in elke badkamer. Of u nu een strakke en minimalistische stijl heeft of een meer klassieke inrichting, de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi voegt een vleugje elegantie toe aan uw badkamer. Met zijn compacte formaat kan deze kachel eenvoudig aan de muur worden gemonteerd, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt. Kortom, met de Eurom Sani.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel

De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel is geschikt voor ruimtes tot 31 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel wel of niet geschikt.

De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel is: Wandmontage.