1. Elektrische kachel
  2. Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater

Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater

4.5/5

Deze Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 0 warmtestanden. De afmetingen van deze Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater zijn 15.50 cm breedte, 21.50 cm hoogte en 20 cm lengte. 

Specificaties Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart | Oranje
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater

De Ferm Elektrische kachel is jouw trouwe metgezel voor de winterdagen! Met deze handige elektrische radiator wordt het binnen no time behaaglijk warm in elke (kleine) ruimte. Of je nu thuis bent, op kantoor of in de caravan, deze kachel voorziet jou van de nodige warmte en comfort. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact en je bent klaar om te genieten van de heerlijke warmte die deze kachel produceert. Deze elektrische kachel is voorzien van een ingebouwde thermostaat, waarmee je eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen. Geen gedoe met het constant aanpassen van de thermostaat, want deze kachel zorgt automatisch voor een constante warmte. Bovendien is de Ferm Elektrische kachel ook nog eens energiezuinig, waardoor je niet alleen geniet van de warmte, maar ook nog eens bespaart op je energiekosten. Met zijn compacte formaat en stijlvolle design past deze kachel perfect in elk interieur. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, deze elektrische kachel zal zeker niet misstaan. Daarnaast is hij ook nog eens eenvoudig te verplaatsen, zodat je altijd kunt genieten van de warmte waar je het nodig hebt. Dus zeg vaarwel tegen koude winterdagen en verwelkom de warmte van de Ferm Elektrische kachel in jouw leven!

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater

De Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater wel of niet geschikt.

De Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater beschikt over 0 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater is 15.50 cm breed, 21.50 cm hoog en 20 cm lang.

De plaatsing van de Ferm Electrische kachelElektrische radiator Ingebouwde thermostaat Heater is: Vrijstaand.