1. Elektrische kachel
  2. Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt

Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt

4.5/5

Deze Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt zijn 59.50 cm breedte, 22.50 cm hoogte en 17 cm lengte. 

Specificaties Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit | Zwart
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt

De Tristar Elektrische Kachel KA-5075 is een veelzijdige en handige oplossing voor het verwarmen van je huis. Met zijn keramische elementen en een vermogen van 2000 Watt, zorgt deze kachel ervoor dat je snel kunt genieten van een warme en comfortabele omgeving. Het unieke ontwerp van de KA-5075 maakt het mogelijk om de kachel aan de muur te bevestigen, waardoor je waardevolle vloerruimte bespaart. Met de handige timerfunctie kun je de kachel instellen om automatisch aan en uit te schakelen op door jou gewenste tijden. Dit is vooral handig als je de kachel wilt gebruiken om je slaapkamer op te warmen voordat je gaat slapen of om de woonkamer warm te maken voordat je thuiskomt. Dankzij het LED-scherm kun je eenvoudig alle informatie, zoals de gewenste temperatuur, de timerinstellingen en de huidige temperatuur, aflezen. Om het gebruiksgemak nog verder te vergroten, wordt de Tristar KA-5075 geleverd met een handige afstandsbediening. Hiermee kun je de kachel gemakkelijk bedienen vanaf de bank of vanuit bed, zonder dat je op hoeft te staan. Daarnaast zorgt de oscillerende functie ervoor dat de warmte gelijkmatig door de kamer wordt verspreid, zodat je overal kunt genieten van een aangename temperatuur. Kortom, met de Tristar Elektrische Kachel KA-5075 haal je een betrouwbare en efficiënte verwarmings.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt

De Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt wel of niet geschikt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt is 59.50 cm breed, 22.50 cm hoog en 17 cm lang.

De plaatsing van de Tristar Elektrische Kachel KA-5075 Keramische kachel Afstandsbediening Timerfunctie Voor wandmontage Geschikt is: Wandmontage.