1. Infraroodkachel
  2. Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar

Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar

4.5/5

Deze Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar is geschikt voor een ruimte tot 28 m². Je hebt de keuze uit 100 warmtestanden. De afmetingen van deze Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar zijn 2.20 cm breedte, 60 cm hoogte en lengte. 

Specificaties Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar

Met ons Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar kunt u uw ruimte op een stijlvolle en comfortabele manier verwarmen. Dit geavanceerde infraroodpaneel is een prachtige combinatie van design en functionaliteit, waardoor het een perfecte aanvulling is voor zowel uw huis als kantoor. Dit verwarmingspaneel is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid. Het strakke en moderne ontwerp past perfect in elk interieur en zorgt voor een aangename warmte. Dankzij de ingebouwde WiFi-functie kunt u het paneel eenvoudig bedienen met uw smartphone, waar u ook bent. Zo heeft u altijd de controle over de temperatuur in uw ruimte, zelfs als u niet thuis bent. Daarnaast is dit infraroodpaneel ook nog eens verplaatsbaar, waardoor u het eenvoudig kunt meenemen naar een andere ruimte. Of u nu wilt genieten van een warme woonkamer of een comfortabele werkplek wilt creëren, met dit verwarmingspaneel is het allemaal mogelijk. Kies voor het Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, design en duurzaamheid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar

De Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar is geschikt voor ruimtes tot 28 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar wel of niet geschikt.

De Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar beschikt over 100 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar is 500 tot 1000 watt.

De Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar is 2.20 cm breed, 60 cm hoog en lang.

De plaatsing van de Verwarmbewust Infrarood VerwarmingspaneelWiFiInfrarood Paneel Verplaatsbaar is: Vrijstaand, Wandmontage.