1. Infraroodkachel
  2. Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening

Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening

4.5/5

Deze Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening zijn 184 cm breedte, 6.50 cm hoogte en 15 cm lengte. 

Specificaties Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

KleurWit
PlaatsingPlafondmontage

Omschrijving van de Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening

De blumfeldt Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarming is de perfecte toevoeging aan uw buitenruimte, waardoor u kunt genieten van de gezelligheid en warmte, zelfs wanneer de avonden donker en koud worden. Deze terrasverwarming biedt niet alleen een aangename warmte, maar zorgt er ook voor dat het omgevingslicht niet wordt verstoord door hinderlijk rood licht. Met een IP44-classificatie is deze infraroodverwarming beschermd tegen spatwater, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het weer en de verwarming gewoon buiten kunt laten staan. Met een afstandsbediening kunt u de verwarming eenvoudig bedienen vanuit uw luie stoel, waardoor u de temperatuur naar wens kunt aanpassen. De Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarming heeft een groot verwarmingsoppervlak, waardoor u een groot gebied kunt verwarmen en uw gasten kunnen genieten van een comfortabele warmte. Met zijn slanke en moderne ontwerp past deze verwarming perfect bij elke buitenomgeving. Of u nu een gezellige avond met vrienden doorbrengt op het terras, een feestje viert in de kelder of ontspant op het balkon, deze infraroodverwarming zorgt ervoor dat u altijd warm en comfortabel blijft, zelfs als de avond valt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening

De Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening wel of niet geschikt.

De Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening is 184 cm breed, 6.50 cm hoog en 15 cm lang.

De plaatsing van de Cosmic Beam Plus XXL infraroodverwarmingIP44 afstandsbediening is: Plafondmontage.

Vergelijk met andere kachels