1. Ventilatorkachel
  2. TROTEC Elektrische kachel TDS 20

TROTEC Elektrische kachel TDS 20

4.5/5

Deze TROTEC Elektrische kachel TDS 20 is geschikt voor een ruimte tot 40 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze TROTEC Elektrische kachel TDS 20 zijn 26.50 cm breedte, 39.50 cm hoogte en 25.50 cm lengte. 

Specificaties TROTEC Elektrische kachel TDS 20

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen3000 tot 4000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de TROTEC Elektrische kachel TDS 20

Met de TROTEC Elektrische kachel TDS 20 haal je een krachtige en veelzijdige verwarmingsoplossing in huis. Deze elektrische heteluchtblower is ideaal voor het regelen van de temperatuur in onverwarmde binnenruimten. In tegenstelling tot direct gestookte gas- of olieverwarmingsapparaten verbruikt de TDS 20 geen zuurstof en produceert het geen schadelijke uitlaatgassen. Hierdoor kan deze kachel praktisch overal worden gebruikt. De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 is voorzien van geavanceerde technologieën die zorgen voor een efficiënte en gelijkmatige warmteverspreiding. Met een vermogen van 2 kW kan de kachel snel en eenvoudig grote ruimten verwarmen. Daarnaast is deze kachel uitgerust met een instelbare thermostaat, waardoor je de gewenste temperatuur nauwkeurig kunt regelen. De TDS 20 is niet alleen krachtig, maar ook gebruiksvriendelijk. Het compacte ontwerp en de ingebouwde handgreep maken het gemakkelijk om de kachel te verplaatsen naar de gewenste locatie. Bovendien is deze kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik. Kortom, met de TROTEC Elektrische kachel TDS 20 heb je een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing in handen die voldoet aan al je verwachtingen.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TROTEC Elektrische kachel TDS 20

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 is geschikt voor ruimtes tot 40 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TROTEC Elektrische kachel TDS 20 wel of niet geschikt.

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze TROTEC Elektrische kachel TDS 20 is 3000 tot 4000 watt.

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 is 26.50 cm breed, 39.50 cm hoog en 25.50 cm lang.

De plaatsing van de TROTEC Elektrische kachel TDS 20 is: Vrijstaand, Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels