1. Ventilatorkachel
  2. Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met

Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met

4.5/5

Deze Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met is geschikt voor een ruimte tot 50 m². Je hebt de keuze uit 5 warmtestanden. De afmetingen van deze Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met zijn 49 cm breedte, 79 cm hoogte en 35.50 cm lengte. 

Specificaties Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met

Krachtig en stijlvol: maak kennis met onze elektrische open haard met verwarming en ventilatorkachel. Met een vermogen van maximaal 1900 W zorgt deze haard voor een krachtige en verwarmende werking in elke kamer, met temperaturen die kunnen oplopen tot wel 28 °C. Dankzij de handige timerfunctie kun je zelf bepalen wanneer de verwarming moet starten, zodat je altijd kunt genieten van een warme en gezellige ruimte. Deze haard is niet alleen functioneel, maar ook slim. Wanneer de temperatuur daalt, zal de haard automatisch reageren en de gewenste warmte behouden dankzij de geïntegreerde thermostaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig aanpassen van de instellingen. Zelfs wanneer je geen behoefte hebt aan verwarming, kun je nog steeds genieten van de sfeervolle vlammen die deze haard creëert. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig de haard bedienen vanaf je comfortabele plek. Zo kun je de warmte regelen en het vlammenspel aanpassen naar jouw voorkeur, zonder dat je op hoeft te staan. Deze elektrische open haard met verwarming en ventilatorkachel is niet alleen een praktische en efficiënte oplossing voor het verwarmen van je huis, maar voegt ook een vleugje stijl en sfeer toe aan elke ruimte.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met

De Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met is geschikt voor ruimtes tot 50 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met wel of niet geschikt.

De Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met beschikt over 5 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met is 1500 tot 2000 watt.

De Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met is 49 cm breed, 79 cm hoog en 35.50 cm lang.

De plaatsing van de Open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met is: Vrijstaand.