1. Ventilatorkachel
  2. Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel

Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel

4.5/5

Deze Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot 24 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel zijn 20.10 cm breedte, 22.70 cm hoogte en 13.50 cm lengte. 

Specificaties Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel

De Eden ED-7006 elektrische kachel is een multifunctionele verwarming die jou het hele jaar door van comfort voorziet. Niet alleen houdt deze kachel je warm tijdens de koude wintermaanden, maar hij biedt ook verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Met zijn 2 warmtestanden en de handige ventilatorstand kan deze kachel zowel warme als koude lucht blazen, waardoor hij perfect is voor elke situatie. Of je nu thuis aan het werken bent aan je bureau of gewoon wat extra warmte wilt toevoegen aan een kamer, de Eden ED-7006 is de ideale bijverwarming. Dankzij zijn compacte formaat en draagbaarheid kun je hem gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste locatie. De kachel is voorzien van een handvat, waardoor hij ook eenvoudig te dragen is. Daarnaast beschikt hij over een oververhittingsbeveiliging, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Met de Eden ED-7006 elektrische kachel geniet je niet alleen van een aangename temperatuur, maar ook van een stijlvol design. De strakke afwerking en het moderne uiterlijk maken deze kachel een prachtige aanvulling op elk interieur. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de veelzijdigheid en warmte van de Eden ED-7006 en geniet het hele jaar door van het comfort dat hij biedt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel

De Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot 24 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel is 20.10 cm breed, 22.70 cm hoog en 13.50 cm lang.

De plaatsing van de Eden ED-7006 Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen Heater Ventilatorkachel is: Vrijstaand.