1. Ventilatorkachel
  2. Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m

Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m

4.5/5

Deze Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m is geschikt voor een ruimte tot 23.80 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m zijn 50 cm breedte, 50 cm hoogte en 50 cm lengte. 

Specificaties Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurneutraal
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m

De Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m is de perfecte metgezel voor jouw ontspannen ochtenden en verkwikkende avonden in de badkamer. Deze ventilatorkachel, verkrijgbaar in een elegante witte en pastelblauwe uitvoering, zorgt voor een aangename warmte en helpt je om snel op te warmen op koude winterdagen. Met een hoogte van 265 mm past deze kachel moeiteloos in elke badkamer en neemt hij weinig ruimte in beslag. Deze elektrische badkamerkachel van Olimpia Splendid is uitgerust met geavanceerde technische specificaties om jouw comfort naar een hoger niveau te tillen. De IP2160m heeft een krachtige ventilator die zorgt voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van de warme lucht. Hierdoor hoef je niet lang te wachten voordat de hele badkamer behaaglijk warm is. Bovendien is deze kachel zeer energie-efficiënt, waardoor je zowel jezelf als het milieu een plezier doet. Met de Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m geniet je elke dag van een heerlijk warme badkamer. Kies voor deze betrouwbare en stijlvolle kachel en maak van jouw badkamerrituelen een comfortabele en ontspannende ervaring.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m

De Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m is geschikt voor ruimtes tot 23.80 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m wel of niet geschikt.

De Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m is 0 tot 500 watt.

De Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m is 50 cm breed, 50 cm hoog en 50 cm lang.

De plaatsing van de Olimpia Splendid Elektrische badkamerkachel IP2160m is: Vrijstaand.