1. Ventilatorkachel
  2. MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie

MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie

4.5/5

Deze MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie zijn 12.10 cm breedte, 11.30 cm hoogte en 20.30 cm lengte. 

Specificaties MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen500 tot 1000 watt, 1000 tot 1500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte elektrische kachel om de koude dagen door te komen? Dan is de MATTI® Ventilatorkachel de perfecte keuze voor u. Deze kachel is ontworpen om binnen slechts 3 seconden op te warmen, waardoor u direct kunt genieten van een aangename warmte. Met zijn compacte design en lichte gewicht is deze kachel gemakkelijk te verplaatsen en past hij perfect in elke ruimte. Met een vermogen van 1000 Watt is de MATTI® Ventilatorkachel ideaal voor het verwarmen van kleinere ruimtes. Of u nu uw werkkamer, slaapkamer of studeerkamer wilt verwarmen, deze kachel zorgt voor een comfortabele temperatuur. Bovendien is deze kachel voorzien van schokbeveiliging en een oververhittingsbeveiliging, waardoor u altijd veilig kunt genieten van de warmte die hij biedt. De MATTI® Ventilatorkachel beschikt ook over een oscillerende functie, waardoor de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Met de handige timerfunctie kunt u de kachel instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd, wat energiebesparend is en u gemoedsrust geeft. Kortom, de MATTI® Ventilatorkachel is de perfecte metgezel voor de koude dagen en zorgt voor een aangename en veilige warmte in uw huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie

De MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie wel of niet geschikt.

De MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie is 500 tot 1000 watt, 1000 tot 1500 watt.

De MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie is 12.10 cm breed, 11.30 cm hoog en 20.30 cm lang.

De plaatsing van de MATTI® Ventilatorkachel Elektrische Kachel Keramische Kachel -Oscillatie Timerfunctie is: Vrijstaand.