1. Ventilatorkachel
  2. SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

4.5/5

Deze SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat zijn 10.80 cm breedte, 28.20 cm hoogte en 15.10 cm lengte. 

Specificaties SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

De SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming is de perfecte toevoeging aan jouw huis om je warm en gezellig te houden tijdens de koude wintermaanden. Met zijn energiezuinige ontwerp verwarmt deze kachel niet alleen efficiënt, maar bespaart hij ook op je energierekening. De krachtige keramische verwarmingselementen zorgen voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van warmte in de ruimte, waardoor je snel kunt genieten van een aangename temperatuur. Deze elektrische kachel is voorzien van een handige thermostaat, waarmee je de gewenste temperatuur kunt instellen en automatisch kunt behouden. Dit zorgt voor een optimale verwarmingservaring en voorkomt dat je ruimte oververhit raakt. Daarnaast heeft de SensaHome 1200D een ingebouwde ventilator, waardoor de warmte snel wordt verspreid en de hele kamer gelijkmatig wordt verwarmd. Met zijn stijlvolle design en compacte formaat past deze elektrische kachel perfect in elke ruimte, of het nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor is. De kachel is eenvoudig te bedienen met de handige knoppen aan de voorkant en heeft een ingebouwde beveiliging tegen oververhitting, zodat je met een gerust hart van de warmte kunt genieten. Kortom, de SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming is de ideale keuze om op een energiezuinige manier je huis heerlijk.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

De SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat wel of niet geschikt.

De SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is 10.80 cm breed, 28.20 cm hoog en 15.10 cm lang.

De plaatsing van de SensaHome 1200D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is: Vrijstaand.