1. Ventilatorkachel
  2. Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp

Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp

4.5/5

Deze Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 20 warmtestanden. De afmetingen van deze Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen3000 tot 4000 watt, 4000 watt en meer

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp

De Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp is een uniek product op de markt. Wat deze warmtepomp onderscheidt van de rest, is het gebruik van OpenTherm technologie om de cv-ketel aan te sturen. Dit betekent dat de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is, wat resulteert in een efficiënte en optimale inzet van de warmtepomp. Met de Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp wordt uw huis op een duurzame en energiezuinige manier verwarmd. Het systeem werkt samen met uw bestaande cv-ketel en maakt gebruik van de buitenlucht om warmte te genereren. Dit betekent dat u minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen en bijdraagt aan een groenere toekomst. Daarnaast zorgt de Elga Ace ervoor dat de temperatuur in uw huis altijd perfect geregeld is. Met behulp van geavanceerde sensoren meet de warmtepomp constant de warmtebehoefte en past de verwarming hier automatisch op aan. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat, maar ook voor een besparing op uw energierekening. Kies voor de Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp en geniet van een efficiënte en duurzame verwarming van uw huis. Doe uw steentje bij aan een groenere wereld en bespaar tegelijkertijd op uw energiekosten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp

De Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp wel of niet geschikt.

De Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp beschikt over 20 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp is 3000 tot 4000 watt, 4000 watt en meer.

De Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Remeha Elga Ace 4 kW hybride warmtepomp is: Vrijstaand.