1. Ventilatorkachel
  2. Rowenta SO2330Ventilatorkachel

Rowenta SO2330Ventilatorkachel

4.5/5

Deze Rowenta SO2330Ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Rowenta SO2330Ventilatorkachel zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Rowenta SO2330Ventilatorkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

Kleur
Plaatsing

Omschrijving van de Rowenta SO2330Ventilatorkachel

De Rowenta SO2330 Ventilatorkachel is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een handige en compacte verwarmingsoplossing. Deze ventilatorkachel is speciaal ontworpen om ruimtes tot maar liefst 75 m3 snel en efficiënt te verwarmen. Of het nu gaat om een koude slaapkamer, een kantoorruimte of een kleine woonkamer, deze ventilatorkachel zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een aangename en gelijkmatige warmte. Wat deze ventilatorkachel echt uniek maakt, is het stille ontwerp. Dankzij de geavanceerde technologie produceert de Rowenta SO2330 minimale geluidsniveaus, waardoor je kunt genieten van een comfortabele warmte zonder enige storende geluiden. Of je nu aan het werk bent, tv kijkt of gewoon ontspant, deze ventilatorkachel zal je niet afleiden. Daarnaast is de Rowenta SO2330 ook nog eens energiezuinig. Met zijn instelbare thermostaat kun je de gewenste temperatuur eenvoudig regelen en dankzij de eco-functie bespaar je energie zonder in te leveren op comfort. Bovendien is deze kachel ook veilig in gebruik, met een automatische uitschakelfunctie bij oververhitting en een beveiliging tegen het omvallen van de kachel. Kortom, de Rowenta SO2330 Ventilatorkachel is de ideale verwarmingsoplossing voor iedereen die op zoek is naar gemak, efficiëntie en comfort.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Rowenta SO2330Ventilatorkachel

De Rowenta SO2330Ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Rowenta SO2330Ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De Rowenta SO2330Ventilatorkachel beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Rowenta SO2330Ventilatorkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Rowenta SO2330Ventilatorkachel is 2000 tot 2500 watt.

De Rowenta SO2330Ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Rowenta SO2330Ventilatorkachel is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Rowenta SO2330Ventilatorkachel is: .