1. Ventilatorkachel
  2. Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage

Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage

4.5/5

Deze Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage is geschikt voor een ruimte tot 0 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage zijn 12 cm breedte, 67 cm hoogte en 40 cm lengte. 

Specificaties Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurBlauw
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage

Deze krachtige Ariete Elektrische Olieradiator met 9 vinnen is de perfecte oplossing om elke ruimte snel en gemakkelijk op de gewenste temperatuur te brengen. Deze radiator heeft niet alleen een praktisch en functioneel ontwerp, maar is ook uitgevoerd in een prachtige blauwe kleur die doet denken aan de unieke stijl van de jaren 50. Dankzij de handige handgrepen en de 4 360 graden draaibare zwenkwielen is deze elektrische kachel eenvoudig te verplaatsen. Of het nu je badkamer, slaapkamer of een andere kamer in je huis is, met de Ariete Elektrische Olieradiator met 9 vinnen in vintage blauw kun je snel en moeiteloos de gewenste temperatuur bereiken, zelfs tijdens de koudere dagen. Deze olieradiator is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje stijl en retro-charme toe aan je interieur. Het is een perfecte combinatie van functionaliteit en design, waardoor het niet alleen een praktisch apparaat is, maar ook een echte eyecatcher in elke ruimte. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage en geniet van de warmte en de vintage stijl die het te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage

De Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage is geschikt voor ruimtes tot 0 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage wel of niet geschikt.

De Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage is 12 cm breed, 67 cm hoog en 40 cm lang.

De plaatsing van de Ariete Elektrische Olieradiator 9 Vinnen Vintage is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels