1. Convectorkachel
  2. Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx

Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx

4.5/5

Deze Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx is geschikt voor een ruimte tot 18 m². Je hebt de keuze uit 10 warmtestanden. De afmetingen van deze Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx zijn 10 cm breedte, 33 cm hoogte en 110 cm lengte. 

Specificaties Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx

De Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx tilt het concept van verwarmingsapparaten naar een geheel nieuw niveau. Met zijn moderne en minimalistische design is deze verwarming een ware blikvanger in elke ruimte. De strakke lijnen en slanke vormgeving passen perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Maar deze verwarming biedt niet alleen een esthetische toevoeging aan uw huis, het zorgt ook voor een weldadige en heerlijke warmte. Met de geavanceerde WIFItoothx technologie kunt u de temperatuur eenvoudig regelen via uw smartphone, waar u ook bent. Of het nu gaat om het verwarmen van uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, met de Adax Neo paneelverwarming creëert u altijd de perfecte temperatuur. Daarnaast is deze verwarming ook uiterst energiezuinig. Met een laag energieverbruik en een slimme thermostaatfunctie bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. De Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx is een perfecte combinatie van stijl, comfort en efficiëntie. Haal deze innovatieve verwarming in huis en geniet van de ultieme warmtebeleving.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx

De Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx is geschikt voor ruimtes tot 18 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx wel of niet geschikt.

De Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx beschikt over 10 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx is 1000 tot 1500 watt.

De Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx is 10 cm breed, 33 cm hoog en 110 cm lang.

De plaatsing van de Adax Neo paneelverwarming WIFItoothx is: Wandmontage.