1. Convectorkachel
  2. TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen

TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen

4.5/5

Deze TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen is geschikt voor een ruimte tot 56 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen zijn 10 cm breedte, 100 cm hoogte en 57 cm lengte. 

Specificaties TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurVuur
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen

De TRIO Infrarood is een flexibel verwarmingspaneeldesign dat zorgt voor een comfortabele warmte in elke kamer. Door het verwarmen van de koolstofvezel ontstaan er lange infraroodgolven die zorgen voor een aangename en efficiënte warmteverspreiding. Deze koolstofvezel heeft een hoge thermische geleidbaarheid, waardoor het stroomverbruik van de radiator verminderd wordt en u dus kunt besparen op uw energierekening. Wat deze verwarmingspaneel uniek maakt, is dat het niet de lucht zelf verwarmt, maar de objecten en het menselijk lichaam in de omgeving. Dit heeft een positief effect op de bloedcirculatie en draagt bij aan een betere gezondheid. Daarnaast zorgt de flexibele vorm van het paneel ervoor dat het gemakkelijk kan worden geplaatst op elke gewenste plek in de kamer. Met de TRIO Infrarood haalt u niet alleen een effectieve verwarmingsoplossing in huis, maar ook een stijlvol designelement. Het strakke en moderne ontwerp past perfect in elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan uw ruimte. Dankzij de afmetingen van het paneel is het geschikt voor zowel kleine als grote kamers, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke woning. Ervaar het comfort en de energiebesparing van de TRIO Infrarood en geniet van een warme en gezellige sfeer in uw huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen is geschikt voor ruimtes tot 56 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen wel of niet geschikt.

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen is 0 tot 500 watt.

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen is 10 cm breed, 100 cm hoog en 57 cm lang.

De plaatsing van de TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneeldesign 1 haard afmetingen is: Wandmontage.