1. Convectorkachel
  2. Adax Neo NP Paneelverwarming- 70

Adax Neo NP Paneelverwarming- 70

4.5/5

Deze Adax Neo NP Paneelverwarming- 70 is geschikt voor een ruimte tot 7.937 m². Je hebt de keuze uit 20 warmtestanden. De afmetingen van deze Adax Neo NP Paneelverwarming- 70 zijn 70 cm breedte, 37 cm hoogte en 8.50 cm lengte. 

Specificaties Adax Neo NP Paneelverwarming- 70

Type heaterConvectorkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Adax Neo NP Paneelverwarming- 70

De Adax Neo NP 08 KDT is een elektrische radiator met een prachtige, elegante vorm die perfect past in elk modern interieur. Deze radiator is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren en zorgt voor frisse en creatieve contrasten in elke ruimte. Met een standaard hoogte van 37 cm en vermogens tot 2000 watt, biedt deze radiator voldoende warmte voor jouw behoeften. Bovendien is de radiator uitgerust met een geïntegreerde digitale thermostaat, die instelbaar is met een weekprogramma, waardoor je de temperatuur naar wens kunt regelen. Wat deze radiator echt bijzonder maakt, is het reductieprogramma dat is ingebouwd. Hiermee kun je maar liefst 25% besparen op het energieverbruik van de radiator. Dit betekent niet alleen dat je geld bespaart op je energierekening, maar ook dat je een positieve bijdrage levert aan het milieu. De Adax Neo NP 08 KDT wordt compleet geleverd met snoer en stekker, zodat je deze radiator direct kunt installeren en gebruiken. Kortom, met de Adax Neo NP 08 KDT haal je niet alleen een stijlvolle en efficiënte verwarmingsoplossing in huis, maar ook een product dat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Adax Neo NP Paneelverwarming- 70

De Adax Neo NP Paneelverwarming- 70 is geschikt voor ruimtes tot 7.937 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Adax Neo NP Paneelverwarming- 70 wel of niet geschikt.

De Adax Neo NP Paneelverwarming- 70 beschikt over 20 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Adax Neo NP Paneelverwarming- 70 is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Adax Neo NP Paneelverwarming- 70 is 500 tot 1000 watt.

De Adax Neo NP Paneelverwarming- 70 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Adax Neo NP Paneelverwarming- 70 is 70 cm breed, 37 cm hoog en 8.50 cm lang.

De plaatsing van de Adax Neo NP Paneelverwarming- 70 is: Wandmontage.