1. Convectorkachel
  2. Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden

Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden

4.5/5

Deze Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden zijn 60.50 cm breedte, 37.50 cm hoogte en 37.50 cm lengte. 

Specificaties Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit met WIFI
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden

De Perel Smart Convectorkachel is een slimme keuze als het gaat om bijverwarming. Met een indrukwekkend vermogen van 2000 W en drie warmtestanden (750 W - 1250 W - 2000 W), biedt dit toestel efficiënte verwarming voor elke ruimte. De ingebouwde thermostaat zorgt ervoor dat je de gewenste temperatuur eenvoudig kunt regelen. Veiligheid staat voorop bij deze convectorkachel. Dankzij de oververhittingsbeveiliging schakelt het toestel automatisch uit wanneer de temperatuur te hoog wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke risico's. Bovendien is het toestel voorzien van een handvat aan de zijkant, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen zonder gedoe. Deze slimme convectorkachel biedt verschillende opties om de verwarming naar jouw wensen aan te passen. Je kunt de instellingen eenvoudig aanpassen op het toestel zelf, met de meegeleverde afstandsbediening of zelfs via de handige Tuya-app. Zo heb je altijd de controle over de warmte in je huis, waar je ook bent. Maak je huis comfortabeler en gezelliger met de Perel Smart Convectorkachel!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden

De Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden wel of niet geschikt.

De Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is 60.50 cm breed, 37.50 cm hoog en 37.50 cm lang.

De plaatsing van de Perel Smart Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden is: Vrijstaand.