1. Convectorkachel
  2. Thermex Frame WIFi convector kachel

Thermex Frame WIFi convector kachel

4.5/5

Deze Thermex Frame WIFi convector kachel is geschikt voor een ruimte tot 15 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Thermex Frame WIFi convector kachel zijn 60 cm breedte, 38 cm hoogte en 9 cm lengte. 

Specificaties Thermex Frame WIFi convector kachel

Type heaterConvectorkachel
Vermogen500 tot 1000 watt, 1000 tot 1500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Thermex Frame WIFi convector kachel

De Thermex Frame WiFi convector kachel is een innovatief en geavanceerd verwarmingstoestel dat je huis op een stijlvolle manier verwarmt. Met zijn moderne design past hij perfect in elk interieur. Naast het esthetische aspect biedt deze convectorkachel ook een hoog niveau van veiligheid en betrouwbaarheid. Een van de unieke eigenschappen van de Thermex Frame WiFi convector kachel is de ingebouwde thermostaat, waarmee je eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen en energie kunt besparen. Je hoeft je geen zorgen te maken over oververhitting, want deze kachel is uitgerust met een thermische schakelaar die automatisch uitschakelt in geval van oververhitting of omvallen. Met de toevoeging van WiFi-functionaliteit biedt de Thermex Frame WiFi convector kachel nog meer gemak. Je kunt de kachel bedienen via een app op je smartphone of tablet, waar je ook bent. Stel de temperatuur in voordat je thuiskomt, zodat je altijd in een warm en comfortabel huis aankomt. Kortom, de Thermex Frame WiFi convector kachel combineert stijl en functionaliteit op een unieke manier. Geniet van een verwarmde omgeving met maximale veiligheid en energiebesparing dankzij dit moderne en betrouwbare verwarmingstoestel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Thermex Frame WIFi convector kachel

De Thermex Frame WIFi convector kachel is geschikt voor ruimtes tot 15 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Thermex Frame WIFi convector kachel wel of niet geschikt.

De Thermex Frame WIFi convector kachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Thermex Frame WIFi convector kachel is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Thermex Frame WIFi convector kachel is 500 tot 1000 watt, 1000 tot 1500 watt.

De Thermex Frame WIFi convector kachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Thermex Frame WIFi convector kachel is 60 cm breed, 38 cm hoog en 9 cm lang.

De plaatsing van de Thermex Frame WIFi convector kachel is: Vrijstaand, Wandmontage.