1. Convectorkachel
  2. Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend

Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend

4.5/5

Deze Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend

De Eurom E-infrared 425 is een revolutionaire infraroodkachel die jouw huis verwarmt met een vermogen van 425 Watt. Met deze krachtige warmteoplossing hoef je nooit meer te bibberen tijdens de koude wintermaanden. Of je nu kiest om de kachel staand te plaatsen met behulp van de handige voetjes of hem aan de muur hangt met de inbegrepen ophangbeugel, de Eurom E-infrared 425 past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi functionaliteit kun je de kachel eenvoudig bedienen via je smartphone of tablet. Stel de gewenste temperatuur in, programmeer de verwarmingstijden en geniet van een comfortabele en energiezuinige warmte in elke ruimte van je huis. Daarnaast is de Eurom E-infrared 425 niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het slanke design en de strakke afwerking zorgen ervoor dat deze infraroodkachel een echte eyecatcher is in elke kamer. Bovendien is het paneel voorzien van een oververhittingsbeveiliging, waardoor je altijd met een gerust hart kunt genieten van de aangename warmte. Kortom, met de Eurom E-infrared 425 haal je een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en elegante warmtebron in huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend

De Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend wel of niet geschikt.

De Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend is 0 tot 500 watt.

De Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Eurom E-Infrared 425 Wi-Fi infraroodkachel staand of hangend is: Vrijstaand, Wandmontage.