1. Elektrische kachel
  2. Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie

Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie

4.5/5

Deze Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie is geschikt voor een ruimte tot 5 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie zijn 9 cm breedte, 17 cm hoogte en 8 cm lengte. 

Specificaties Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie

Type heaterKeramische kachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurwit | zwart
PlaatsingWandcontactdoos

Omschrijving van de Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie

De Tristar Plug Verwarming KA-5084 is een compacte kachel die perfect is voor gebruik in huis. Met zijn handige formaat en krachtige functies, zal deze verwarming je zeker warm houden tijdens de koude wintermaanden. De kachel is uitgerust met een instelbare thermostaat, zodat je de temperatuur naar wens kunt aanpassen. Of je nu een snelle opwarming nodig hebt of een constante warmte, met de 2 verschillende ventilatiestanden kun je de ideale instelling kiezen. Wat deze verwarming echt uniek maakt, is dat hij slechts 400 W vermogen gebruikt. Dit betekent dat je niet alleen energie bespaart, maar ook je elektriciteitsrekening laag houdt. Binnen de kortste keren zal je kamer heerlijk warm zijn en kun je genieten van een comfortabele omgeving. Om ervoor te zorgen dat je altijd de status van de kachel kunt controleren, is er een handig power indicatie lampje aanwezig. Zo kun je in één oogopslag zien of de kachel aan staat en genieten van de warmte zonder zorgen. Met de Tristar Plug Verwarming KA-5084 heb je de perfecte verwarming voor in huis. Dankzij de compacte afmetingen en handige functies, kun je genieten van een warme en gezellige omgeving zonder al te veel energie te verbruiken. Zeg vaarwel tegen koude nachten en verwelkom de warmte met deze geweldige kachel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie

De Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie is geschikt voor ruimtes tot 5 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie wel of niet geschikt.

De Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie is 0 tot 500 watt.

De Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie is 9 cm breed, 17 cm hoog en 8 cm lang.

De plaatsing van de Tristar Plug Verwarming KA-5084 Compacte kachel Oververhittingsbeveiliging Timerfunctie is: Wandcontactdoos.